Vier de feestdagen met een bier-adventskalender

Beerwulf Adventskalender Trakteer jezelf of iemand anders dit jaar op een mooie adventskalender. In de speciale bierkalender van Beerwulf zitten 24 heerlijk bieren verborgen. Hiermee kom je genietend de donkere dagen tot kerst door.

Het best lastig om een goede adventskalender samen te stellen voor bierliefhebbers. Smaken en voorkeuren zijn persoonlijk. Ik moet zeggen dat ik het oprecht knap vind hoe het Beerwulf is gelukt om een goed pakket samen te stellen.* Zelf ben ik een enthousiaste bierliefhebber met redelijk snobistische trekjes. Bij het stiekem gluren in de Beerwulf Adventskalender van dit jaar viel het me op dat ik een groot deel van de bieren en sommige brouwers nog niet kende. En dat terwijl ik op Untappd inmiddels op de 1843 unieke bieren zit.

In de koelkast

In plaats van gluren is het natuurlijk leuker om pas op 1 december het eerste vakje open te maken. Doe dat ’s morgens zodat je het biertje vervolgens in de koelkast kunt zetten om er ’s avonds van te genieten. Vind je 24 dagen lang, elke dag bier een beetje te veel van te goede, dan kun je natuurlijk wel elke dag een vakje openmaken, het biertje koud zetten en er in het weekend van genieten. Of door het bier te delen met vrienden, huisgenoten, familie, etc.

12 stijlen

Voor nog geen €54 heb je 24 unieke bieren te pakken die je echt zullen verrassen. Er zitten namelijk maar liefst 12 verschillende bierstijlen in de doos. Een ideaal cadeau voor jezelf of iemand die je dierbaar is. Zoek je een cadeau om later te geven, bijvoorbeeld met Pakjesavond of Kerstmis, dan heeft Beerwulf nog meer pakketten in het assortiment. Zelf ben ik enthousiast over Fuck Wijn, een podcast waarbij je mee kunt drinken, maar er zijn ook bierpakketten met bijvoorbeeld alcoholvrij bier, 100% Nederlands bier of juist bier van over de hele wereld. Proost! Beerwulf Adventskalender

Beerwulf Adventskalender

* Voor de goede orde, ik heb niet betaald gekregen voor dit artikel