Fuck Wijn is begonnen aan seizoen 2

Fuck Wijn

Afgelopen voorjaar en zomer hebben we enorm genoten van Fuck Wijn. In deze podcast vertellen Ronald van de Streek en Ronald Giphart samen met een gast interessante verhalen over bier.

Wat zo mooi is aan Fuck Wijn is dat het een zogenaamde meedrinkpodcast is. Iedere aflevering staat een bepaalde biersoort centraal en daarvan proef je er dan twee. Intussen praten Ronald, Ronald en hun gast je helemaal bij over de bierstijl en de twee specifieke bieren die je proeft. Lekker en leerzaam.

Bierpakket

Je kunt zelf op zoek gaan bij je lokale slijter naar de bieren die worden besproken, maar handiger is om bij Beerwulf het complete bierpakket te bestellen. Hierin zitten alle bieren die aan bod komen, zodat je meteen kan gaan proeven zodra er een nieuwe podcast online komt. Iedere vrijdag is er een nieuwe aflevering. Een mooi begin van het weekend.

Aflevering 1 staat al online en daarin is acteur Anniek Pheifer te gast. De bierstijl die zij met Ronald en Ronald gaat bepreken en proeven is Dubbel. Je drinkt tijdens deze aflevering de klassieke Westmalle Dubbel én de modernere DAVO Darkness. In volgende afleveringen zijn onder andere Tim Knol en Youp van ’t Hek te gast. Enkele van de stijlen die aan bod komen zijn: bokbier, quadrupel, rookbier en alcoholvrij.

fuck wijn podcast