The Vengaboys en Two Chefs Brewing maken de Gender Fluid IPA

Gender Fluid IPA

Op 11 oktober is het wereldwijd Coming Out Day. Een goede reden om een uniek bier te lanceren. De Gender Fluid IPA van Two Chefs Brewing én The Vengaboys is namelijk gebrouwen voor het goede doel.

Met het bier hopen de bierbrouwers en de muzikanten gezamenlijk te kunnen bijdragen aan een leukere wereld met meer gendervrijheid en inclusiviteit. De opbrengst van dit project gaat direct naar drie goede doelen die Two Chefs Brewing en The Vengaboys samen met het COC hebben uitgekozen. Doelen die zich inzetten voor gendervrijheid: Man.ish Cave, TRANS Magazine en Trans United Clinic.

Met een rietje

Naast het feit dat je met dit bier goede doelen steunt, is het bier ook nog eens lekker en fantastisch verpakt. Het bier is een Milkshake IPA met heel veel aardbei (130gram per liter) en fruitige Mosaic-hop. Zelf noemen ze het een over-the-top roze biersmoothie die je het beste drinkt met een rietje. Op Untappd scoort het bier momenteel een indrukwekkende 4.30!

Ook de verpakking is een goede reden om de Gender Fluid IPA aan te schaffen. Op elk blikje staat een van de leden van The Vengaboys afgebeeld. Ook is er een box in de vorm van een kast waar 4 blikjes inzitten. Wie snel is kan zelfs een kast met handtekeningen van The Vengaboys bemachtigen. Wij hebben er direct eentje besteld! Zelf bestellen kan via de webshop van Two Chefs Brewing.

Gender Fluid IPA

Gender Fluid IPA

Gender Fluid IPA