Bekijk de geweldige adidas Originals NMD

de nieuwste sneaker van adidas

Aan het einde van het jaar komt adidas nog met misschien wel de belangrijkste release van het jaar op de proppen: de adidas Originals NMD.

2015 was geen slecht jaar voor adidas. Zo was er de succesvolle samenwerking met Pharrell, de extreem fijne hardloopschoen Ultra Boost en de hype ronden de YEEZY Boost van Kanye West. Daar komt nu dus de NMD ook bij.

Deze sneaker is een mooie mix van moderne en klassieke invloeden uit de rijke geschiedenis van adidas. Laat ik beginnen met het moderne deel. De zool is gemaakt van BOOST een materiaal met een betere demping dat welke zool van welke sportschoenfabrikant dan ook. Terwijl ik dit schrijf heb ik een paar Ultra Boosts aan mijn voeten die met stip mijn favoriete sneakers van dit jaar zijn.

Gebreide sneaker

Het bovenste gedeelte van de schoen is gemaakt van PrimeKnit. Dit gebreide materiaal was ook al terug te zien op een aantal succesvolle schoenen van adidas. Bij de NMD is er een soort van sok van gemaakt die naadloos om je voet sluit en vrijwel geen naden heeft.

De klassieke elementen zie je aan de zijkant van de zool. Het rode en blauwe blok zorgen voor stabiliteit. Wie de geschiedenis van adidas een beetje kent herkent deze elementen van de Micro Pacer, Boston Super en Rising Star.

de nieuwste sneaker van adidas

de nieuwste sneaker van adidas

de nieuwste sneaker van adidas

de nieuwste sneaker van adidas