De Supercolor van adidas en Pharrell

kleurrijke sneakers van adidas

Hoeveel kleur wil je hebben? adidas Originals en Pharrell Williams brengen op 27 maart de Supercolor uit, een versie van de Superstar die verkrijgbaar is in 50 verschillende kleuren.

De gewone versie van de Superstar is al een groot succes (de schoen is echt overal in het straatbeeld terug te zien), maar kan wel wat kleur gebruiken. Deze keuze voor zoveel kleuren is afkomstig van Pharrell die hiermee wil laten zien dat mensen zowel hetzelfde als verschillend zijn: “Supercolor is a celebration of equality through diversity”. Deze versie is ook anders dan de gewone Superstar vanwege het afwijkende logo achterop en de kleurrijke inlegzool.

Welke kleur Supercolor kies jij?

Vanaf 27 maart kun je online op adidas.nl/supercolor (daar kun je ook kans maken om de schoen in alle 50 kleuren te winnen) en in de adidas-winkel in de Leidsestraat in Amsterdam terecht voor de Supercolor. Die winkel is ook de enige plek in de Benelux waar je alle 50 kleuren bij elkaar kunt zien. De verkoopprijs is €95. Nu is alleen de vraag: welke kleur ga je kiezen?

kleurrijke sneakers van adidas

blauwe adidas superstar

rode adidas superstar

turquoise adidas superstar

gele adidas superstar

roze adidas superstar