Dit is de nieuwe OnePlus 8

OnePlus 8

OnePlus heeft een nieuw vlaggenschip: de OnePlus 8. Het mooie nieuws is dat niet alleen alle informatie over het toestel bekend is, maar dat deze ook al direct te koop is.

Met de 8 zet OnePlus wederom een grote stap voorwaarts en presenteert het eigenzinnige merk een toestel dat voor een scherpe prijs enorm veel opties en mogelijkheden biedt. Of eigenlijk moeten we zeggen: twee toestellen, want er is een gewone OnePlus 8 en een OnePlus 8 Pro. De OnePlus is een grote stap voorwaarts en de OnePlus Pro zelfs een sprong voorwaarts.

Hoge score

Laten we beginnen met de basis: de reguliere OnePlus 8. Deze belangrijkste verbeteringen in deze telefoon zitten in het scherm, de camera, de batterij, het ontwerp en het besturingssysteem. Het scherm valt op door de hoge kwaliteit van beeld en de vloeiende beelden. Dat laatste dankzij een ververssnelheid van 90 Hz. Van DisplayMate, een autoriteit op het testen van beeldschermen kreeg de OnePlus een zeer hoge score en brak of evenaarde het maar liefst 10 records.

De camera is een ander belangrijk onderdeel. Deze bestaat uit drie afzonderlijke camera’s die ook samen kunnen werken. De belangrijkste camera heeft een 48 MP IMX586 Sony-sensor en een 16 MP groothoeklens met een beeldhoek van 116 graden zorgt dat je geweldige landschapsfoto’s kunt maken. Een van de sterkste punten van OnePlus was en is de batterij. Dit keer is dat een verbeterde 4.300 mAh-batterij. Deze valt in 22 minuten op te laden tot 50 procent. Heel bijzonder is dat het niet uitmaakt of je de telefoon tijdens het laden wel of niet gebruikt. Het gaat altijd razendsnel.

OxygenOS

De OnePlus 8 is met 180 gram een lichtgewicht. Het toestel is ook maar 8 millimeter dik. Als je dit toestel koopt kun je kiezen uit de volgende kleuren: Onyx Black, Glacial Green en het nieuwe Interstellar Glow. Het OS van OnePlus is ook een van de sterke punten van het merk. OxygenOS werkt naadloos samen met Android en voegt mooie extra opties toe. In tegenstelling tot andere merken zit er geen overbodige spam en rommel in deze OS verwerkt.

Je kunt vanaf 21 april de OnePlus 8 bestellen voor een prijs vanaf €699. De OnePlus 8 Interstellar Glow is verkrijgbaar vanaf 4 mei 2020. De OnePlus 8 Pro is er vanaf €899. Voor die meerprijs krijg je een hoop premium extras. Zo heeft het beeldscherm een ververssnelheid van 120 Hz, een sneller en zuiniger geheugen, een vierde camera voor nog betere foto’s en een krachtigere batterij. Deze opsomming is trouwens maar een kleine selectie. Wil je alle specs van de 8 en de 8 pro bekijken en zien wat de verschillen zijn, dan raden we je aan om een bezoek te brengen aan de website van OnePlus voor alle informatie. Daar kun je ook meteen een toestel kopen.

Oh ja: beide toestellen ondersteunen 5G, dus je bent met een OnePlus 8 helemaal klaar voor de toekomst.

OnePlus 8

OnePlus 8

OnePlus 8

OnePlus 8