David Shrigley ontwerpt accessoires voor CASETiFY

David Shrigley x CASETiFY

CASETiFY, de fabrikant van hoesjes en accessoires voor de iPhone en andere Apple-producten, heeft kunstenaar David Shrigley gestrikt voor een collectie. Hierbij staan de humor en gekte die het werk van Shrigley kenmerken centraal.

Het grootste deel van de collectie bestaat uit hoesjes voor de nieuwste modellen van de iPhone. Daarop zie je typische Shrigley-afbeeldingen die zijn voorzien van een grappige, vaak cynische tekst. Met een dikke knipoog leveren zowel de kunstenaar als de eigenaar van het hoesje commentaar op de hedendaagse maatschappij die draait om consumptie en imago.

Genummerde oplage

Naast de serie telefoonhoesjes zijn er ook houders voor AirPods, bandjes voor de Apple Watch, matjes voor draadloos opladen en tassen voor je Macbook op iPad. Liefhebbers van het werk van David Shrigley kunnen ook intekenen voor hoesjes in gelimiteerde en genummerde oplage. Hiermee heb je een heus draagbaar kunstwerk te pakken.

Informatie over de collectie en het inschrijven voor de loterij kan via de speciale website van David Shrigley x CASETiFY.

David Shrigley x CASETiFY

David Shrigley x CASETiFY

David Shrigley x CASETiFY

David Shrigley x CASETiFY

David Shrigley x CASETiFY