Prachtige koptelefoons van Dior Homme x Sennheiser

Dior Homme x Sennheiser
Dior Homme x Sennheiser HOME

Muziek en mode zijn sinds lange tijd met elkaar verweven. De Duitse audiospecialist Sennheiser en het Franse modemerk Dior Homme zijn hiertoe een unieke samenwerking aangegaan. Hun gezamenlijke collectie bestaat uit luxe vormgegeven hoofdtelefoons met bijpassende tassen en beschermhoezen.

De koptelefoon is steeds meer een modeattribuut geworden. In het straatbeeld zie je regelmatig opvallende exemplaren. Vaak maakt het echt onderdeel uit van iemands stijl. Maar hoe mooi het uiterlijk van de koptelefoon ook mag zijn, het geluid dat wordt geproduceerd is minstens zo belangrijk. Of, ons inziens, zelfs belangrijker.

Verfijnde en gewaagde esthetiek

De opvallende koptelefoons van Dior Homme en Sennheiser zijn echt een schot in de roos. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen en voorzien van vooraanstaande audiotechnologie. Ze bieden een ongeëvenaarde luisterervaring. Bovendien zijn ze prachtig afgewerkt met zwart, antraciet, rode accenten en geborsteld metaal.

Meerdere uitvoeringen

De speciale edities van de koptelefoons zijn er in 4 uitvoeringen: Home, Travel, Daily en Pocket. De namen spreken hierbij voor zich. Home is voor een rustige en gedetailleerde luisterervaring thuis. Travel is voor onderweg en deze koptelefoons zijn onder meer voorzien van adaptieve noise-cancellation en hebben een langere batterijduur. Daily is voor dagelijks gebruik en Pocket betreft kleine koptelefoons die makkelijk in je zak passen. Alle koptelefoons worden geleverd met fraaie leren beschermhoezen, cases of rugzakken.

Gezamenlijke passie en vakmanschap

Sennheiser en Dior Homme hebben elkaar mooi weten te vinden. Beide bedrijven bestaan zo’n zeventig jaar en hebben inmiddels een lange geschiedenis van vakmanschap, innovatie, expertise en passie. Met hun gezamenlijke hoofdtelefoons en bijbehorende lederwaren hebben ze op spectaculaire wijze hebben ze audio en mode gecombineerd.

De collectie Dior Homme x Sennheiser is vanaf half juni verkrijgbaar via de winkels van zowel Sennheiser als Dior.

Dior Homme x Sennheiser
Dior Homme x Sennheiser DAILY
Dior Homme x Sennheiser
Dior Homme x Sennheiser HOME
Dior Homme x Sennheiser
Dior Homme x Sennheiser POCKET
Dior Homme x Sennheiser
Dior Homme x Sennheiser TRAVEL