RIMOWA en Bang & Olufsen maken perfecte koptelefoon

de ideale koptelefoon voor onderweg

Als je veel reist, zijn er twee zaken waar je aanzienlijk waarde aan gaat hechten: een goede koffer en een goede koptelefoon. RIMOWA en Bang & Olufsen zijn dan twee namen waar je van op aan kunt.

Vandaar dat we ook onder de indruk zijn van het feit dat de twee merken elkaar hebben gevonden voor een samenwerking. Het resultaat is de Beoplay H9i-koptelefoon, een fijne reisgenoot van de allerhoogste kwaliteit. De H9i is gemaakt van geanodiseerd aluminium en hoogwaardig leer. Dit zorgt voor duurzaamheid en comfort.

Noise cancelling

De gewone Beoplay H9i is al een zeer goede koptelefoon, met als belangrijkste pluspunten het feit dat ie draadloos is, de slimme bediening via de oorschelp, de zeer goede noise cancelling (ideaal in het vliegtuig!) en het sublieme geluid. Deze versie voegt daar ook nog eens een luxe en stoer uiterlijk aan toe.

De koptelefoon is verpakt in een stijlvolle case, die op prachtige wijze verwijst naar de koffers van RIMOWA. Vanaf 15 april zal de gelimiteerde Beoplay H9i te koop zijn via de websites van RIMOWA en Bang & Olufsen. Er hangt wel een stevig prijskaartje aan: de koptelefoon zal 800 euro gaan kosten, dat is 300 meer dan de reguliere H9i.

de ideale koptelefoon voor onderweg

de ideale koptelefoon voor onderweg

de ideale koptelefoon voor onderweg