Er komt een Stranger Things-versie van Monopoly

Monopoly Stranger Things

Stranger Things is de populairste televisie-serie van dit moment. Hasbro speelt daar handig op in met een speciale editie van het bordspel Monopoly.

De combinatie van het spel en de serie ligt behoorlijk voor de hand, aangezien de personages uit Stranger Things dol zijn op bordspelletjes. Hasbro heeft flink zijn best gedaan om deze versie van Monopoly aantrekkelijk te maken voor de fans van de serie. Het begint al bij de verpakking die lijkt op een oude televisie met een videorecorder erbovenop.

Schuilplaatsen

In de doos vind je een bord met in het midden een grote afbeelding van de helden. En natuurlijk pionnen die verwijzen naar items uit Stranger Things, zoals een walkie-talkie, een cassettebandje en de hoed van sheriff Hopper. De straten waar de huizen en hotels komen te staan, zijn vervangen door schuilplaatsen en ook de kaarten zijn anders.

Hasbro heeft op een inventieve manier het concept van de Upside Down verwerkt. Door het trekken van de goede of verkeerde kaart kan het spel plots op zijn kop te komen staan en is niets meer wat het lijkt. Je speelt dus niet een gewone versie van Monopoly, maar een spel dat erop is gebaseerd. Net zoals dat het geval was bij Monopoly Fortnite.

Monopoly Stranger Things

Monopoly Stranger Things