Timex duikt in de Upside Down van Stranger Things

Timex x Stranger Things
Foto’s: Timex

Stranger Things is weer begonnen aan een nieuw seizoen. Wij hebben nu een paar afleveringen gezien en kunnen zeggen dat seizoen 4 behoorlijk eng en spannend is. Horlogemerk Timex voelt die griezelige sfeer goed aan met een speciale Stranger Things-collectie.

Voor de collectie is Timex het eigen archief ingedoken om 3 iconische modellen uit de jaren ’80 nieuw leven in te blazen. Het gaat om de Timex Camper, Timex T80 en the Timex Atlantis. Wie goed kijkt naar de serie zal zien dat Lucas Sinclair dit seizoen een originele Timex Camper om zijn pols draagt. De Timex Atlantis is het favoriete horloge van Hopper.

Alarm

Deze unieke collectie is voorzien van mooie details die de fans van Stranger Things zeker wel zullen waarderen. Zo staan bij de analoge Camper de cijfers op zijn kop en toont het backlight een griezelige afbeelding van de Demogorgon. De T90 en Atlantis hebben ook een verrassing als je op het knopje voor de backlight drukt. Bovendien spelen beide horloges de tune van Stranger Things af als alarm. Als het 3 uur ’s middags is zal de 3 op zijn kop te zien zijn.

De collectie van Timex X Stranger Things is nu te koop. De horloges kosten €89,- per stuk.

Timex x Stranger Things

Timex x Stranger Things

Timex x Stranger Things

Timex x Stranger Things

Timex x Stranger Things