MVSA Cava presenteert een gelimiteerde fles met pauw

MSVA cava limited edition

Aan de serie limited editions van MVSA Cava wordt deze winter een nieuwe fles toegevoegd. Deze editie staat in het teken van de pauw. De elegante vogel is al eeuwenlang een inspiratiebron voor velen.

Met de fles brut viert MSVA de natuurlijke schoonheid van de pauw. Ook heeft het merk daarbij een belangrijke boodschap: hef deze dagen het glas op jezelf en onthul je innerlijke pauw! Want volgens MSVA mag je laten zien wie je bent en daarvoor de nodige ruimte innemen. Juist nu we in onzekere tijden leven mag iedereen gezien en gevierd worden.

Proosten op wie je bent!

Het Spaanse merk MVSA produceert aantrekkelijke, kwalitatieve bubbels voor een toegankelijke prijs en het assortiment bevat 7 verschillende cava’s. Om de ode aan onszelf in stijl te vieren, krijgt de populairste smaak tijdelijk een exclusieve sleeve. De MVSA Brut bevat fruitige aroma’s van rijpe meloen, banaan en groene appel en heeft een volle, elegante afdronk. De fles wordt nu omhuld door een prachtige pauw. Met zijn prachtige, kleurrijke waaier van veren staat het dier niet alleen symbool voor schoonheid en trots, maar inspireert de vogel ook om te laten zien wie je bent in al je facetten.

Een inspirerende vogel

De pauw is sinds lange tijd een inspiratie voor zowel de mode als de kunst en krijgt een eervolle en prominente plek in de limited edition serie van MVSA Cava. Eerder dienden de luipaard en een toekan inspiratiebron. De exclusieve fles is deze winter te verkrijgen bij de betere slijterijen. De adviesprijs is €11,-.

MSVA cava limited edition