Altijd vers getapt bier in huis met The Sub van Heineken

The Sub van Heineken

Voor een getapt biertje hoef je niet naar het café. Met The Sub van Heineken kun je thuis je eigen bier tappen.

Dit soort apparaten bestaan natuurlijk al een tijdje, maar dit exemplaar is geperfectioneerd. Daarvoor riep Heineken de hulp in van twee partijen. Ten eerste Krups dat veel ervaring heeft met het maken van handige huishoudelijke apparatuur, maar de belangrijkste partij is Marc Newson: de wereldberoemde ontwerper. Hij maakte een apparaat dat je niet hoeft te verbergen als je het niet gebruikt. The Sub ziet er erg mooi uit. Uit de naam kun je al opmaken wat de grootste inspiratiebron voor deze mooie, glimmende machine was.

The Sub van Heineken

Het bier zit in Torps (ja, we blijven binnen het thema!) van 2 liter die je online of in de winkel koopt. Deze Torp schuif je simpel in The Sub en je kunt aan de slag. Vanzelfsprekend kun je er pils van Heineken mee tappen, maar er is keuze uit nog veel meer. Mijn persoonlijke favoriet is het abdijbier Affligem, maar je kunt ook kiezen voor witbier, weizen, bier met tequila en exotische pilsen uit Italië, Singapore en Frankrijk. Je hoeft de Torp niet in één keer leeg te drinken, want na opening is het bier nog 15 dagen vers.

The Sub van Heineken
Mocht je de aanschaf van The Sub overwegen dan is nu de tijd. Deze biertap voor thuis is tijdelijk €50 goedkoper dan normaal en als je nog een oude thuistap of Beertender hebt staan krijg je nog eens €50 korting. De prijs komt dan op €149. Bij aankoop van The Sub maak je ook nog eens kans op een bezoek van Team SUBgrade een groep bierkenners die je helpt met het installeren en opstarten van The Sub.

Dit bericht is gesponsord door Heineken