Strong Supplies weet welke supplementen je moet nemen

Supplementen van Strong Supplies

Bijna iedereen gebruikt supplementen, maar er zijn maar weinig mensen die de juiste supplementen gebruiken. Strong Supplies helpt je met voedingssupplementen op maat.

Als je bij een drogist kijkt naar wat er allemaal op de markt is aan vitaminen, mineralen en andere supplementen dan kan het nogal gaan duizelen. Wat heb je nodig, hoeveel heb je nodig en wanneer moet je deze pillen innemen? Als je de teksten op de potjes mag geloven is alles wel ergens goed voor. Het is dus belangrijk om te kijken naar wat jij nu daadwerkelijk nodig hebt.

Actieve lifestyle

Bij Strong Supplies gebruiken ze slimme algoritmes, wetenschappelijke studies en persoonlijke informatie om te komen tot een combinatie van supplementen die echt bij je passen. Hierbij is het wel goed om te weten dat Strong Supplies zich vooral richt op topsporters en mensen die een actieve lifestyle hebben.

Zelf ga ik drie keer per week hardlopen en ben ik zes dagen per week bezig met krachttraining. Desondanks ben ik, eerlijk gezegd, toch wat aan de zware kant. Dat laatste komt vooral omdat ik gevoelig ben voor stress. Samen met Strong Supplies ben ik daarom op zoek gegaan naar welke supplementen bij mij zouden passen.

Persoonlijk plan

Dat begint door eerst een bezoek te brengen aan de website van Strong Supplies. Daar kun je een test doen om een persoonlijk plan te krijgen. Je krijgt vragen over hoe vaak je sport en wat je doel is. Ook willen ze bijvoorbeeld weten of je vegetariër of veganist bent. Aan het einde van de test krijg een persoonlijk plan voorgelegd.

Er zijn dan drie opties met elk een eigen prijskaartje. Voor een scherpe prijs kun je een maand lang de supplementen krijgen die je echt nodig hebt, maar wie wil kan zijn pakket uitbreiden met extra opties. Ik mocht van Strong Supplies de meest uitgebreide variant voor een maand testen. Voor mij persoonlijk bestond dat uit onder andere vitaminen, mineralen, vegan Omega-3, Q-10, choline en saffraan.

Rol

Al snel na het afronden van de test en het invullen van mijn persoonsgegevens ontvang ik thuis een pakket van Strong Supplies. Hierin zitten drie dozen met de supplementen plus nog wat aardige extra’s. De pillen zitten verpakt in zakjes die zijn samengevoegd tot een rol die op zijn beurt weer in doos zit. In plaats van meerdere potjes met pillen heb je de supplementen allemaal bij elkaar op één plek.

Door iedere keer een zakje van de rol te scheuren heb je altijd de juiste supplementen bij de hand. Door de app van Strong Supplies op je telefoon te zetten, kun je jezelf eraan laten herinneren dat je supplementen moet innemen. Ik had een zakje voor bij het ontbijt, de lunch, het avondeten en voor het slapen gaan. Op elk zakje zit een QR-code waarmee je extra informatie over de supplementen kunt bekijken.

Nachtrust

Bij mij kwam het erop neer dat ik aan het begin van de dag aanvullende vitaminen en mineralen nam en mijn metabolisme omhoog bracht. ’s Avonds zorgden de supplementen (bijvoorbeeld magnesium en saffraan) juist voor kalmte en een goede nachtrust. Een goede balans als je het mij vraagt. Het zorgde ervoor dat ik me veel bewuster ging gedragen. Overdag werken en sporten en ’s avonds ontspanning. In het verleden wilde ik nogal vaak na het diner wat werk doen.

Nu is natuurlijk de grote vraag: werkt het? Geven deze supplementen je wat je nodig hebt? Dat is een vraag die zich eerlijk gezegd niet makkelijk laat beantwoorden. Ik kan wel zeggen dat ik in de periode dat ik de supplementen gebruikte (ongeveer de hele maand mei) sneller ben gaan lopen, beter ben gaan slapen, spieren heb aangemaakt en vet heb verbrand. Of dat voor 100% door deze supplementen komt kan ik echter niet zeggen. Het is lastig om dit direct aan elkaar te koppelen.

Topsporters

Wat ik wel zeker weet, is dat de supplementen hebben gezorgd dat ik beter ben gaan nadenken over wat ik eet, wat mijn lichaam nodig heeft en dat rust net zo belangrijk is als beweging. Ook ben ik Strong Supplies gaan volgen op Instagram. Daar zag ik enthousiaste verhalen van topsporters die de supplementen gebruiken. Als je op de website van Strong Supplies gaat kijken met welke sporters ze samenwerken, zijn dat niet de minste namen.

Ben je een actieve sporter en wil je dat je prestaties nog beter worden? Of wil je gewoon goed voor jezelf zorgen? Dan is het zeker de moeite waard om Strong Supplies te gaan proberen.

Supplementen van Strong Supplies