Heerlijk slapen in het beste bed ter wereld

beste bed ter wereld

Een goede nachtrust is heel belangrijk. Daarom is de investering in een goed bed er eentje die zich altijd terug zal verdienen. Wie over genoeg geld beschikt zou een Hästens Vividus moeten overwegen, het beste bed ter wereld.

Aan zo’n geweldig bed hangt een behoorlijk prijskaartje, maar liefst €125.000. Volgens de makers is het bed echter elk cent waard. Ik kreeg onlangs de kans om het bed uit te proberen en die mogelijkheid greep ik natuurlijk aan! Het eerste wat opvalt is de riante afmetingen van het bed, ruim voldoende om heerlijk breeduit te slapen. Eenmaal in het bed merk ik hoe geweldig zo’n duur bed ligt. Alsof je zweeft. Niet te hard, niet te zacht, maar gewoonweg perfect.

Perfectie

Deze perfectie komt doordat ze bij Hästens niets aan het toeval overlaten bij de productie van de Vividus. Alleen de allerbeste materialen worden gebruikt bij het vervaardigen van dit bed. Al deze materialen zijn ook nog eens 100% natuurlijk. In het matras vind je lagen van katoen, wol, mohair en paardenhaar. Bij elkaar wegen alle gebruikte materialen meer dan 200 kilo. Om hiervan het beste bed ter wereld te maken zijn er 320 manuren nodig. En alleen de meest ervaren beddenmakers van de fabriek in Zweden mogen hiermee aan de slag.

Voorburg

Ik kan me voorstellen dat de meeste lezers niet zomaar €125.000 te besteden hebben. En al helemaal niet om van dat geld dan een bed te kopen. Voor iedereen met een wat smallere beurs is het gelukkig toch mogelijk om eens de Hästens Vividus te beleven. In het hotel Central Park By Ron Blaauw in Voorburg kun je een nachtje slapen in dit heerlijke bed. Het hotel is het enige ter wereld waar alle bedden, kussen, dekbedden en linnengoed van Hästens zijn. De Vividus staat in een geweldige suite met een riant dakterras. Bovendien kun je in het hotel uitstekend eten. Een bezoek aan Central Park By Ron Blaauw is dus een zeer goede tip voor een goede avond uit of een heerlijk weekend weg. Ik heb erg genoten van de gastvrijheid, het heerlijke eten en natuurlijk het beste bed ter wereld.

beste bed ter wereld

beste bed ter wereld

beste bed ter wereld

beste bed ter wereld