Wereld Yoga Dag met ARMEDANGELS

armedangels

Behalve dat 21 juni de dag is waarop de zomer start, is het ook de datum waarop Wereld Yoga Dag wordt gevierd. Ter ere hiervan dag voegt het duurzame modemerk ARMEDANGELS 3 nieuwe keuren toe aan hun Active Wear collectie: Apricot, Fudge en Avocado.

Vanaf vandaag kunnen liefhebbers van ARMEDANGELS sporten in 3 bijzondere kleuren! De nieuwe tinten, Apricot, Fudge en Avocado zijn de perfecte aanvulling op het bestaande assortiment vol neutrale kleuren.

Sportitems van innovatieve materialen

De sneldrogende en ademende sportbeha’s en -leggings met antibacteriële behandeling zijn voor 93% gemaakt van GRS-gecertificeerde materialen (Global Recycled Standard). De duurzame stof is een mix van gerecyclede polyamide en elastaan. Het elastaan in de items zorgt voor een comfortabele fit. Perfect dus voor Wereld Yoga Dag.

De leggings en beha’s kun je combineren met het Active Wear T-shirt. Deze is gemaakt van een mix van TENCEL, Lyocell, biologisch katoen en elastaan. Dit zorgt voor een shirt dat licht, krachtig en lekker luchtig is. Ideaal tijdens het sporten en door de verschillende materialen veerkrachtig. Zo kun je er makkelijk in bukken, buigen en rekken.

Over ARMEDANGELS

Sinds 2007 laat ARMEDANGELS zien dat mode op duurzame en radicale wijze kan innoveren. Het merk staat voor bergrippen als ecologisch, ethisch, circulair en koolstofvrij. Het heeft als doel anderen te inspireren en duurzame keuzes te stimuleren. Onze planeet moet immers leefbaar blijven voor toekomstige generaties. Met een team van 140 mensen en vier collecties per jaar, laat ARMEDANGELS zien dat mode ook anders kan: eco & fair. Van het simpele idee om T-shirts te bedrukken en donaties in te zamelen voor liefdadigheidsproducten, is het merk uitgegroeid tot een van de grootste duurzame modebedrijven binnen Europa.
armedangels

armedangels

armedangels