De ASICS Cool Collection is voor meer dan presteren

Asics Cool Collection

ASICS heeft een nieuwe collectie onthuld. Met de Cool Collection brengt het Japanse sportmerk een modelijn op de markt die moeiteloos comfort, stijl en performance combineert.

Continue werkt ASICS aan verbetering. Voor deze nieuwe collectie heeft het sportmerk befaamde technieken verwerkt in stijlvolle items. Met de Cool Collection kun je worden gezien op straat, in de sportschool of in het park. De items zijn bedoeld om te sportieve prestaties neer te zetten, maar kunnen door hun uiterlijk dus ook prima in de vrije tijd worden gedragen.

Streetwear met techniek

De Cool Collection bestaat uit een breed scala aan eigentijdse items, waaronder T-shirts, sportjacks en shorts. Het minimalistische design van de kledingstukken wordt gecombineerd met allerlei technische hoogstandjes en bijzondere materialen. De kleding is comfortabel, ademend, rekbaar en wind- en waterdicht.

Bijpassende schoen

Mooi bij de Cool Collection staat ook de schoen die ASICS net heeft uitgebracht. De Gel-Kenun is het nieuwste lid van de familie. Het Japanse woord Kenun staat voor sluierbewolking, ook wel cirrus genoemd. Deze wolken lijken stil te staan, maar in werkelijk gaan ze tot ruim 100 kilometer per uur. De Gel-Kenun geeft je het gevoel op wolken te lopen, vandaar dat is gekozen voor deze naam. De flexibele bovenkant en de zool van gel geven je bij elke stap meer energie. En daarbij zie je er ook nog eens geraffineerd uit.

Asics Cool Collection

Asics Cool Collection

Asics Cool Collection

Asics Cool Collection

Asics Gel-Kenun