Vesku het rendier is influencer voor Finland

Win een reis naar Fins Lapland

Vesku, de influencer

Mocht je denken dat alle reis-influencers allemaal min of meer hetzelfde zijn, dan heb je het mis. In Finland hebben ze gekozen voor een influencer-campagne met Vesku het rendier.

Vesku zal de komende maanden de grote ster zijn in de zomercampagne die als titel Trust the Wilderness heeft. Een belangrijk onderdeel van deze campagne is de uitnodiging van zes geluksvogels die deze zomer Fins Lapland, in het uiterste noorden van het land, mogen ontdekken. Lapland is al bekend als winterbestemming en vanwege de woonplaats van de Kerstman, maar Vesku wil laten zien dat de zomer in Fins Lapland ook heel mooi is. Op het Insta-kanaal van Vesku zie je daarom prachtige plaatjes van plekken als Levi, Ruka-Kuusamo, Ylläs, Pyhä-Luosto, Kemi en Lapland North Destinations.

“Ik ben geboren in de laatste wildernis van Europa, en ik hou van mijn thuis in Fins Lapland. Ik durf te wedden dat je niet wist dat er meer rendieren dan mensen in Lapland wonen – er zijn wel 210.000 van ons! Ik vind het geweldig om deel uit te maken van zo’n bijzondere en diverse kudde. Hoewel ik veel vriendjes heb om rendierspelletjes mee te spelen, heb ik ook hechte vriendschappen met mensen – vooral met mijn rendierhoedersfamilie. Het klinkt misschien verrassend, maar mijn menselijke vrienden en ik hebben zoveel gemeen en ik vind het leuk om ze mijn favoriete plekjes in Lapland te laten zien.”, laat Vesku weten in een verklaring.

Wil je zelf Fins Lapland ontdekken, dan kun je Vesku gaan volgen en meedoen aan de Where Am I Wednesday’-wedstrijd. Elke woensdag moet je raden waar de foto waar het rendier op staat is genomen en welke activiteit je daar zou willen ondernemen. Vervolgens moet je nog een vriend taggen en je dingt mee naar een van de zes reizen naar het avontuurlijke en ongerepte noorden van Finland. De winnaars genieten van een vakantie voor twee personen van vier nachten in zomers Lapland, inclusief economy vluchten van Finnair, vier overnachtingen en twee activiteiten. De reizen moeten plaatsvinden tussen 17 juni 2024 en 30 september 2024.

Heli Jimenez, Senior Director International Marketing & PR van Business Finland: “We vinden het geweldig om met Vesku samen te werken aan onze nieuwe campagne – er is geen betere ambassadeur voor de zomer in Lapland dan een echt lokaal rendier. Vesku heeft de perfecte routes gecreëerd voor zowel rendieren als mensen om te genieten van een authentieke Lapland-ervaring – het verkennen van de ongetemde schoonheid van Noord-Finland. In het bijzonder zijn we enthousiast over de reizen die we met Vesku gaan verloten. We willen bezoekers de rendierbenadering van het leven laten zien, die zo goed past bij de Finse levensstijl. Tijd doorbrengen in de buitenlucht en genieten van eten met verse – ingrediënten voor een perfecte zomer.”

Meer informatie over Finland en de voorwaarden voor de wedstrijd kun je vinden op de website van Visit Finland.

Vesku, de influencer

Vesku, de influencer