Winne praat over mental health in So So Lobi de Podcast

Winne

Een paar maanden na het verschijnen van het album So So Lobi 2 zet rapper Winne het project voort met So So Lobi de podcast. Hier maakt hij samen met diverse gasten onderbelichte thema’s bespreekbaar.

In de eerste aflevering die nu online staat, gaat hij samen met collega’s Yung Nnelg en sor en met psychiater Glenn Helberg in gesprek over het stigma dat er is rond de mentale gezondheid bij mannen en de vrijheid om hierover te kunnen spreken in verschillende gemeenschappen.

Elke zaterdag

In de volgende afleveringen, die vanaf nu elke zaterdag verschijnen, worden de thema’s Black Business, Activisme en Feminisme aangekaart met gasten als Gee (Patta), Maru (The New Originals), Mitchell Esajas (Black Archives), Perle Miangue, S10, Sagid Carter en Caitlin Schaap. ‘So So Lobi de podcast’ bouwt voort op het album ‘So So Lobi 2’, dat in november verscheen. Dit bracht een broodnodige positieve stem in het turbulente jaar 2020 en stelde de gelijkheid en de diversiteit van de hiphopscene voorop. Meer dan 30 artiesten werkten mee aan dit project.