Pepijn Lanen heeft een podcast over vaderschap

Pepijn Lanen- Vad3r

Voor moeders zijn er enorm veel boeken, blogs, Insta-accounts en YouTube-kanalen waar ze informatie en inspiratie vandaan kunnen halen. Vaders hebben het een stuk lastiger, want het aanbod is vele malen kleiner. Gelukkig schiet Pepijn Lanen te hulp met Vad3r.

In deze gloednieuwe podcast gaat Pepijn Lanen (ook wel bekend als Faberyayo) in gesprek met diverse gasten over het vaderschap en alles wat daarbij komt kijken. Vad3r richt zich op vaders met kinderen van alle leeftijden. Het gaat over zowel slapeloze nachten en luiers verschonen als over omgaan met dwarse pubers. Ook gaat het over de angst om als vader tekort te schieten.

Intiem inkijkje

De eerste twee afleveringen staan online en zijn te beluisteren via Spotify. Gasten zijn Donnie en Jandino Asporaat. Zij delen hun verhalen en ervaringen met Lanen (die zelf ook drie kinderen heeft). Vad3r de podcast bouwt voort op het gelijknamige boek van Pepijn dat vorig jaar verscheen. Dit boek geeft een intiem inkijkje in het ouderschap. Pepijn Lanen beleeft hoogtepunten in de kleine dingen van het alledaagse leven.

In de aankomende weken ontvangt Pepijn onder andere presentator Beau van Erven Dorens, tattoo-artiest Henk Schiffmacher, schrijver Kluun, rapper Bokoesam en kickbokser Hesdy Gerges. ‘Vad3r’ is een productie van De Stroom. De Stroom is een nieuw mediabedrijf dat ook andere succesvolle podcasts uitbrengt, zoals Rookworst, Supergaande de Podcast, Auxvaart en de So So Lobi Podcast van Winne.

Pepijn Lanen- Vad3r