Deze Rolls-Royce Ghost heeft diamanten in de lak

dit is nog eens een glimmende lak

De klant is koning bij Rolls-Royce. Zeker als deze een grote zak met geld meeneemt. Dan is vrijwel alles mogelijk. Zo wilde iemand een Rolls met diamanten erin verwerkt. Dat is deze Rolls-Royce Ghost Elegance geworden.

Deze Ghost wijkt al af van het origineel vanwege de verlengde wielbasis, maar het spektakel zit ‘m vooral in de lak. Bij de Britse autofabrikant moesten ze hard nadenken om met een oplossing voor de bijzondere wens te komen, maar uiteindelijk is het gelukt.

1000 diamanten

In de lak van deze auto zijn 1000 diamanten verwerkt. Deze zijn vergruisd tot kleine deeltjes en daarna met verf vermengd. Als je weet hoe mooi diamanten het licht kunnen weerkaatsen, dan kun je je ook een voorstelling maken hoe spectaculair de lak van deze auto is.

Ook de binnenkant is onder handen genomen met handbeschilderde panelen en luxe materialen als leer, wol en dure houtsoorten. Dit alles verbleekt natuurlijk bij de spectaculaire buitenkant. De lat voor extreem luxe en dure auto’s is hiermee weer een stuk hoger gelegd.

rolls met diamanten

dat ruitje had niet gehoeven