Monopoly voor de fans van Breaking Bad

Breaking Bad Monopoly

Bij Hasbro houden ze goed in de gaten wat er populair is. Om daar dan vervolgens een speciale versie van Monopoly van op de markt te brengen. Dit keer is het de beurt aan de serie Breaking Bad.

Deze serie is inmiddels al een paar jaar oud, maar nog steeds razend populair. Bovendien zorgen de film El Camino en de serie Better Call Saul dat niemand de acties van Walter en Jesse is vergeten. Een potje Monopoly in Breaking Bad-stijl is dus een mooi tijdverdrijf. Zeker in een tijd waarin het nog steeds een goed idee is om zoveel mogelijk binnen te blijven.

Superlabs

In tegenstelling tot nieuwe variant van Monopoly, zoals die van Fortnite, zijn de spelregels van deze versie niet veel anders. Het gaat dus om het kopen van locaties en het daarop bouwen van vastgoed. Geen huizen of hotels natuurlijk, maar in dit geval bouw je ‘Tented Houses’ en ‘Superlabs’. De kanskaarten heten hier Walter White Cards en het algemeen fonds heet Heisenberg.

Straatnamen zijn vervangen door bekende locaties uit de serie zoals Los Pollos Hermanos en het kantoor van Saul Goodman. Ook het geld en de pionnen zijn aangepast in de stijl van Breaking Bad. Dit is een dus niet te missen spel voor de fans. Breaking Bad Monopoly is nu te koop. Omdat de game vooral voor de Amerikaanse markt is gemaakt, zul je deze moeten bestellen bij een gespecialiseerde spellenwinkel.

Breaking Bad Monopoly

Breaking Bad Monopoly