Kledingkast op maat van Slaapkamerweb

kast op slaapkamer

Ga je binnenkort samenwonen met je vriend of vriendin? Of heb je na al die jaren besloten om het ouderlijk nest te verlaten? Dan zijn er heel wat dingen die je jezelf moet gaan afvragen. Eén daarvan is wat je met je ‘oude’ slaapkamermeubels gaat doen. Vaak zien we dat mensen hun bed wel meenemen, of als je gaat samenwonen één van de twee, maar hoe zit het met je kledingkast?

Ga je deze helemaal uit elkaar halen en de schroefjes en boutjes sorteren? Om vervolgens maar te hopen dat je hem ook daadwerkelijk weer in elkaar krijgt? Niemand heeft hier zin in, dus bespaar jezelf de moeite en stel bij Slaapkamerweb.nl gemakkelijk je kledingkast op maat samen!

Divers kastenaanbod

Bij Slaapkamerweb.nl hebben ze een zeer divers aanbod kledingkasten. Van klassieke draaideurkasten met naar buiten openslaande deuren tot hoogglans schuifdeurkasten met handige spiegeldeuren. Wil je echt iets unieks? Dan is het ook nog mogelijk om een hoekkast op maat te laten maken. Zo maak je nog eens optimaal gebruik van de ruimte in je slaapkamer. Ideaal voor kleinere slaapkamers! De kledingkasten zijn van hoogwaardige, Duitse kwaliteit en worden tegen scherpe prijzen aangeboden.

Kledingkasten op maat

Alle kledingkasten uit het assortiment van Slaapkamerweb kunnen geheel op maat gemaakt worden. Het samenstellen van de kast van je dromen is gelukkig helemaal niet moeilijk. Je begint het met kiezen van je type kast: draaideurkast, schuifdeurkast of zweefdeurkast. De draaideurkast heeft naar buiten openslaande deuren, de schuif- en zweefdeurkasten hebben (zoals de naam al zegt) schuivende deuren. Dit heeft een strakkere afwerking en bespaart ruimte.

Dan kies je een basismodel. De basismodellen hebben allemaal één of meerdere unieke eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan een hoogglans afwerking of een streeppatroon. Vervolgens kan je zelf de kleuren kiezen, de breedte bepalen en de handgrepen naar eigen smaak aanpassen. Luxe opties als spiegeldeuren en binnenverlichting kunnen eventueel ook toegevoegd worden.

De laatste stap is het bepalen van de indeling van de kast. Afhankelijk van je (dagelijkse) kledingstijl kan je hier slim op inspelen. Draag je veel overhemden of jurkjes? Dan zijn hangrekken je beste vriend, je wilt natuurlijk niet dat het kreukelt. Gelukkig kan je op Slaapkamerweb.nl gemakkelijk, op interactieve wijze, al je wensen bij elkaar klikken. Je bent slechts enkele kliks verwijderd van de kast van jouw dromen 😉

Gratis bezorging én montage

Bestel je een kledingkast op Slaapkamerweb.nl, dan hoef je alleen nog maar zelf je kleding erin te hangen. Als kers op de taart wordt jouw gloednieuwe kledingkast op maat namelijk ook nog eens gratis bezorgd en gemonteerd. De monteurs van Slaapkamerweb zijn snel en efficiënt en nemen na afloop al het verpakkingsmateriaal ook nog eens mee.