Speciale teenslipper van Daily paper en Havaianas

Daily Paper x Havaianas

Onlangs lanceerde Daily Paper een collectie onder de naam Protect Paradise. De print die centraal staat in deze collectie is een ode aan Mauritius. Als vervolg hierop is er in samenwerking met Havaianas ook een matchende teenslipper gecreëerd.

Gelegen voor de zuidoostkust van het Afrikaanse continent is Mauritius de belangrijkste inspiratiebron geweest voor Protect Paradise. De print bestaat uit de natuur en de wilde dieren die op het eiland voorkomen. Tropische vogels, bloemen en schildpadden ontmoeten elkaar op de teenslipper die Daily Paper en Havaianas gezamenlijk uitbrengen. De opvallende print is terug te vinden op het klassieke TOP-model van Havaianas.

De campagne van Protect Paradise

Protect Paradise is een eerbetoon aan een prachtig stukje Afrika en haar levendige gemeenschap. Mauritius is een klein maar buitengewoon eiland met de zeldzaamste en de meest fascinerende wilde dieren op onze planeet. Om de gemeenschap en haar omgeving te beschermen, zetten de mensen van dit schitterende eiland zich in voor het behoud van de kleurrijke natuurlijke habitat van dit paradijs.

De bijbehorende fotocampagne is geïnspireerd op het rustige, paradijselijke gevoel van de ondergaande zon, gevisualiseerd door warme pastelkleuren. De modellen van de campagne vertegenwoordigen de bescherming en het behoud van de natuurlijke fauna.

Daily Paper en Havaianas

Havaianas werd opgericht in 1962 in Sao Paulo. Het wereldberoemde merk verspreidt de Braziliaanse spirit met hun legendarische rubberen teenslippers en sandalen in vrolijke kleuren en ontwerpen. Ook is er een volledige kleding- en accessoirecollectie.

Met haar vermogen om internationale communities te verenigen is Daily Paper meer dan een kledingmerk. Door middel van creativiteit, mode en educatie wil het Amsterdamse merk jonge mensen inspireren en opleiden. Daily Paper heeft een tribe van creatievelingen samengebracht die de eigen herkomst viert. De diverse en diepgewortelde diasporacultuur is het fundament van het merk en dit wordt weerspiegeld in elke collectie – en altijd geportretteerd door de lens van de jeugd.

Daily Paper x Havaianas is online verkrijgbaar via Havaianas.com, bij geselecteerde retailers en exclusief in de Daily Paper flagship store in Amsterdam. De teenslipper kost €49,95.

Daily Paper x Havaianas

Daily Paper x Havaianas

Daily Paper x Havaianas

Daily Paper x Havaianas

Fotograaf: Zach Apo-Tsang
Talenten: Michiko Foy en Jemal J. Etnel