Altijd stroom met de Zendure SuperTank Pro Power

Zendure SuperTank Pro Power

Als je onderweg extra stroom nodig hebt voor je smartphone, dan neem je een powerbank mee. Maar wat nu met grotere apparaten als laptops, camera’s en drones? Daarvoor gebruik je een SuperTank.

Fabrikant Zendure heeft deze week de specificaties voor de nieuwste versie van de mobiele batterij vrijgegeven. De handige gadget luistert naar de naam Zendure SuperTank Pro Power en is in staat een 16” Apple MacBook Pro en nog drie andere apparaten tegelijkertijd op te laden. Dit dankzij een indrukwekkende capaciteit van 26,800mAh.

Razendsnel

De oplader is dus voorzien van maar liefst vier USB-C-uitgangen en een maximale kracht van 100 Watt. Genoeg dus voor zwaardere apparaten als laptops, maar ook om een moderne smartphone zeven keer volledig op te laden. De SuperTank opladen gaat dankzij de SuperPort S4-oplader razendsnel. In 90 minuten zit de batterij helemaal vol. Op een display kun je alle informatie over de batterij bekijken.

Het apparaat is ook nog eens veilig dankzij een ingebouwde 9-laags bescherming en de mogelijkheid om de firmware te updaten. Dit alles bij elkaar opgeteld maakt van een Zendure SuperTank Pro Power een ideale reisgenoot. Wil je als eerste een exemplaar in huis hebben? Dan kun je er een reserveren via Kickstarter. De levering van de eerste batch is in november. Bovendien ontvang je dan ook nog eens een fijne korting.

Zendure SuperTank Pro Power

Zendure SuperTank Pro Power

Zendure SuperTank Pro Power