Klaar voor elk weertype met NikeLab ACG

NikeLab ACG Holiday 2016

De nieuwe collectie van NikeLab ACG zal je helpen tegen regen en kou tijdens de donkere maanden die voor de deur staan. De meest technische lijn van Nike zit vol met de nieuwste innovaties op het gebied van bescherming.

De letters ACG staan voor All Conditions Gear en dat is geen loze belofte. Nike ACG ontstond 30 jaar geleden met schoenen en kleding om stevige hikes in te maken. Enkele jaren geleden is ACG nieuw leven ingeblazen, in samenwerking met ontwerper Errolson Hugh van Acronym. Hij maakte van NikeLab ACG een lijn voor elk weertype en elke omgeving.

Handige details

De nieuwe collectie bestaat uit kledingstukken die allemaal waterafstotend en isolerend zijn, maar daarnaast ook allerlei handige details hebben. Zo hebben de truien en jassen allemaal een extra hoge kraag om lekker in weg te duiken en kan er een klein pakketje van worden gemaakt welke je als rugzak kunt dragen. Handig voor als je vanuit de kou buiten opeens een warme ruimte binnengaat.

Naast jassen, truien, broeken en mutsen is er ook een nieuwe schoen opgenomen in de collectie van NikeLab ACG. De NikeLab Air Zoom Tallac Flyknit is een stevige boot die de kwaliteiten van een goede wandelschoen combineert met de demping, het comfort en lage gewicht van een hardloopschoen.

De nieuwe collectie van NikeLab ACG is vanaf 1 december te koop via de website van NikeLab en geselecteerde verkooppunten.

NikeLab ACG Holiday 2016

NikeLab ACG Holiday 2016