Paris Saint-Germain verkoopt eigen honing

Honing uit Parijs

De afgelopen week draaide de fanshop van Paris Saint-Germain overuren met de verkoop van shirtjes met de naam Messi achterop. De volgende toevoeging aan het assortiment is van een geheel andere orde.

De winkels van Paris Saint-Germain bij het stadion en op de Champs-Élysées gaan namelijk honing verkopen. Deze honing is het resultaat van het feit dat in maart 2020 10 bijenkorven zijn geplaatst op het terrein rondom het Parc des Princes. De bijen bij het stadion maken zich op twee manieren nuttig.

Goed doel

Ten eerste zorgen ze voor een beter natuurlijk evenwicht in de omgeving van Parc des Princes en daarnaast gaat de opbrengt van de verkoop van de honing naar een goed doel. 100% van de verkoop gaat naar een instelling die gezinnen steunt die wel wat financiële ondersteuning kunnen gebruiken.

De cadeauset met honing kost €39,99. Voor die prijs krijg je twee potten met rauwe honing die vrij is van pesticiden plus een unieke en genummerde poster. Let ook even op de etiketten van de honingpotten. Die zijn ontworpen door studenten van de Red & Blue Schools. Dat is een door de voetbalclub opgerichte naschoolse opvang voor kinderen uit achterstandswijken.