Fictionele films en series vind je in Nestflix

Nestflix

Welkom in de bijzondere wereld van Nestflix. Dit is een geweldige website die is gebaseerd op series en films die je op Netflix kunt zien.

Vaak kijken personages is in die films en series zelf ook naar films en series op tv of in de bioscoop. Niet elke serie daarvan bestaat ook in het echt. Er is dus sprake van een parallelle wereld waarin deze titels in bestaan. Nestflix maakt het voor ons mogelijk om deze films en series te bekijken.

Herkennen

Kun je het nog volgen? Het gaat dus om een pagina waarop je een zogenaamd streamingplatform kunt zien waar al deze fictionele films en series te vinden zijn. Wie regelmatig Netflix kijkt of regelmatig films kijkt zal direct het een en ander herkennen. Dat maakt Nestflix zo geniaal. Zeker als je ziet dat je best wel veel kunt aanklikken.

Bij elke titel zie je vervolgens afbeeldingen en een omschrijving én welke Netflix-titel ernaar verwijst. Bekende voorbeelden zijn de film Good Will Hunting 2 die voorbij komt in Jay and Silent Bob Strike Back of Angels with Filthy Souls uit Home Alone.

Nestflix is gemaakt door webdesigner Lynn Fischer die in totaal zo’n 400 series en films wist te verzamelen.