Roze drol brengt bezoek aan Breda

roze drol

Op 27 januari viert Breda de Cultuurnacht. Het stralend middelpunt van de activiteiten zal deze roze, opblaasbare drol zijn.

Mr Poopie is een creatie van het Spaanse collectief Hungry Castle, wiens doel het is om het internet naar de echte wereld te brengen. Typisch voor het hedendaagse gebruik van het internet zijn de emoji’s en dan de iconische drol in het bijzonder. Om het allemaal nog opvallender te maken heeft Hungry Castle besloten deze drol roze te maken.

Grote Markt

Bezoekers van de Cultuurnacht kunnen op 27 januari vanaf 17 uur een kijkje nemen aan de binnenkant van Mr Poopie. Dit schijnt nog spectaculairder te zijn dan alleen de buitenkant aanschouwen. De video onderaan deze pagina geeft een idee wat je kunt verwachten. Mr Poopie staat de hele avond op de Grote Markt in Breda en is gratis te bezoeken.

Wil je meer weten over het werk van Hungry Castle dan kun je de 28ste een presentatie in De Watermaker bezoeken. De kunstenaars vertellen daar alles over hun werk. De presentatie start om 20.00 uur. Kaartjes kosten vijf euro.

roze drol

roze drol

roze drol