Steve Buscemi poseert in nieuwe collectie van Kith

KITH-steve Buscemi
Foto’s: Kith

Voor de voorjaarscollectie van 2022 heeft het Amerikaanse kledingmerk Kith niemand minder dan acteur Steve Buscemi gestrikt als model. Hij laat zien dat je op je 64ste nog prima modellenwerk kan doen.

Het lijkt een trend in de modewereld om te kiezen voor wat oudere acteurs als modellen. Eerder dit jaar zagen we Kyle MacLachlan en Jeff Goldblum voor Prada op de catwalk van de Fashion Week in Milaan. Steve Buscemi laat nu voor Kith zien dat hij naast acteren ook prima kan poseren. Tussen een enorme hoeveelheid bloemen toont hij de fraaie nieuwe collectie van het modemerk van ontwerper Ronnie Fieg.

Wolken

Opvallend aan de collectie zijn de frisse en vrolijke prints en kleuren. Verrassend zijn de jas met wolkenprint, de jasjes en broeken met bloemenprint of geborduurde bloemen en de gebreide truien met prints van de plattegronden van New York, Tokio en Parijs. Alles wat je op de foto’s ziet en meer is nu te koop via de webshop van Kith. Het merk heeft overigens ook collecties voor vrouwen en kinderen.

Fotocredits
Creative Direction: Ronnie Fieg en Jim Moore
Fotografie: Sebastian Kim
Styling: Ronnie Fieg
Setdesign: PlantShed New York
Haar en Make-up: Amy Komorowski

KITH-steve Buscemi

KITH-steve Buscemi

KITH-steve Buscemi

KITH-steve Buscemi

KITH-steve Buscemi

KITH-steve Buscemi