Tennisser Gaël Monfils presenteert Dockers GO

Tennisser Gaël Monfils presenteert Dockers GO

Dockers heeft een nieuwe, duurzame lijn: Dockers GO. Kenmerkend voor GO zijn de verkoelende en vochtafvoerende eigenschappen. De Franse tennisser Gaël Monfils heeft de eer om deze collectie aan het publiek te tonen.

De collectie bestaat uit kledingstukken die zijn gemaakt met de zogenaamde COOLMAX® Ecomade-technologie. Die naast fijne eigenschappen als vochtafvoer en thermoregulatie ook nog eens duurzaam is gemaakt van gerecylde COOLMAX® Ecomade-garen. Daarnaast heeft de stof stretch in alle richtingen, waardoor de kleding onder elke omstandigheid comfortabel zit. De veiligheidszakken, waarin spullen onopvallend kunnen worden opgeborgen, maken het geheel af.

Nic Rendic, wereldwijd creatief directeur van Dockers: “Met kledingstukken die er net zo goed uitzien als ze aanvoelen, is de Dockers® GO-collectie de ultieme combinatie van stijl en functie die is gemaakt om met je mee te bewegen gedurende de dag, wat er ook op de agenda staat. Ga overal heen, doe alles en zie er geweldig uit terwijl je het doet.”

In de campagne met daarin een hoofdrol voor Gaël Monfils laat Dockers toont een stedelijke kant van het merk. Op de foto’s laat de Franse tennisser zien dat de kleding er net zo goed uitziet als dat deze aanvoelt. Gaël Monfils zegt er zelf het volgende over: “Ik hou van hoe deze broeken zitten en aanvoelen; ze zijn super comfortabel en eenvoudig te stylen. Ik kan overal heen gaan en alles doen.”

Het kiezen van Gaël Monfils als het gezicht van de Dockers® GO-campagne was een vanzelfsprekende beslissing, gebaseerd op zijn dynamische levensstijl buiten het tennisveld. Naast zijn talent op de tennisbaan is Gaël ook nieuwsgierig naar gebieden zoals ondernemerschap en nieuwe technologieën.

De Dockers® GO Collection is vanaf 7 februari verkrijgbaar op Dockers.com en in geselecteerde Dockers Stores.

Tennisser Gaël Monfils presenteert Dockers GO

Tennisser Gaël Monfils presenteert Dockers GO

Tennisser Gaël Monfils presenteert Dockers GO