Video: Magnus – Singing Man (feat. Thomas Smith)

Een van de mooiste muzikale samenwerkingen van dit jaar is deze single van Magnus. De band Magnus bestaat uit dEUS-zanger Tom Barman en technoproducer C.J. Bolland (leuk weetje: hij was de eerste artiest die een DJ Kicks-album maakte). Op de single Singing Man worden ze bijgestaan door Tom Smith, zanger van de Editors.

De eerste keer dat we van Magnus hoorden was in 2003 op de soundtrack van Any Way the Wind Blows, het speelfilmdebuut van Tom Barman. Een jaar later volgde een album van Magnus: The body gave you everything. Dit jaar volgt het tweede album. Op 29 augustus komt Where Neon Goes To Die. Naast Tom Smith doen daar verder Selah Sue, Tim Van Hamel, David Eugene Edwards en Blaya aan mee.

Lucky TV

De videoclip bij Singing Man is gemaakt door Sander van de Pavert, die we kennen van Lucky TV. Hij knipte en plakte op zeer knappe manier beelden van beroemde concerten en videoclips aan elkaar waardoor het lijkt alsof al die iconische artiesten het nummer zingen. Als je goed oplet zie je ook Tom Smith en Tom Barman voorbij komen.

Deze zomer zal Magnus live te zien zijn waaronder op ons favoriete festival Into The Great Wide Open.