Je huis kan altijd een goede verfbeurt gebruiken

nieuwe verf op de muur

Je huis is nooit af. Zo is er altijd wel een plekje dat een nieuwe verfbeurt kan gebruiken. Zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van je huis.

Het loont de moeite om met regelmaat je muren en kozijnen opnieuw strak in de lak te zetten. Zeker als het huis jouw eigendom is. Het ziet er niet alleen mooier uit, maar zorgt er ook voor dat je huis zijn waarde zal behouden of zelfs in waarde zal stijgen. Voor een goede verfbeurt is het slim om je van te voren te verdiepen in de beschikbare verfsoorten en wat deze zoal doen.

Kies voor kwaliteit

Er is niet alleen verschil tussen verf voor binnen en buiten, maar er is bijvoorbeeld ook keuze uit lak of grondverf. Deze zorgen allebei voor een betere reguliere verflaag. Belangrijk is wel dat je verf van een goede kwaliteit kiest. Zo kun je bijvoorbeeld online makkelijk en voordelig Sikkens verf kopen.

Het aanschaffen van verf van goede kwaliteit heeft alleen maar voordelen. Neem bijvoorbeeld de Sikkens Rubbol XD High Gloss. Deze hoogglans verf voor buiten is langdurig bestendig tegen weersomstandigheden en helemaal onderhoudsvrij. Daarnaast is deze verf van een dusdanige kwaliteit dat Sikkens 8 jaar garantie geeft op de hechting en het glansbehoud. Deze investering is dus zeker een die de moeite waard.

Muren en plafonds

Voor de muren en plafonds binnenshuis is de Sikkens Alpha Projecttex een aanrader. Deze verf dekt goed en kan ook over glasvezelbehang worden aangebracht. Binnen een uur is de verf stofdroog en na 5 uur kun je er opnieuw overheen schilderen. Ben je klaar met je verfbeurt dan is het goed om te weten dat deze muurverf schrobvast is (klasse 2, volgens de DIN EN 13300-norm). Hierdoor kun je de muur, mocht dat nodig zijn, makkelijk schoonmaken.

Als je kiest voor een goede verf van Sikkens dan is het ook bij het online kopen van de verf mogelijk om deze te mengen in elke RAL-kleur. Dit kun je gewoon doorgeven bij de bestelling. Je ontvangt dan heel handig de verf in de door jouw gewenste kleur bij je thuis. Ook kun je bij je bestelling bijvoorbeeld vragen welke kwasten je moet gebruiken of met welk schuurpapier je moet voorbehandelen. Online verf kopen heeft dus alleen maar voordelen.