LEGO en bol openen unieke bloemenwinkel

Bloemenwinkel met LEGO

Een bosje bloemen is een mooi cadeau om te geven, maar gaat vaak maar kort mee. Het is dus duurzamer en leuker om een mooie bos te geven die nooit verwelkt. Daarvoor kun je van 2 tot en met 18 mei terecht in The Botanical, een bloemenwinkel van LEGO in samenwerking met bol.

In de winkel aan Lijnmarkt in Utrecht ontdek je de prachtige Botanische collectie van LEGO die na de lancering in 2021 flink gegroeid is. In The Botanical kun je alle bloemen die tot op heden zijn uitgebracht bewonderen en bestuderen. Floristen staan klaar om bezoekers te helpen aan een passende bloemenset en hen deskundig advies te geven over de creaties uit de Botanical collectie. Voor wie een set wil aanschaffen of op zoek is naar een moederdagboeket dat nooit verwelkt, zijn er QR-codes beschikbaar die leiden naar de website van bol.

Annemarie de Munnik Marketing Director bij de LEGO Groep: “Met deze primeur van onze eerste bloemenwinkel in Nederland willen we laten zien dat er voor iedereen die toe is aan wat me-time, een LEGO set is. We zijn enthousiast om deze unieke ervaring te delen met onze fans en kijken ernaar uit om te zien hoe zij hun creativiteit tot leven brengen in The Botanical.”

Het LEGO® Botanische Collectie omvat een reeks op volwassenen gerichte sets waarmee diverse bloemen en planten uit de natuur nagebouwd kunnen worden met LEGO-elementen. De Botanische Collectie verscheen voor het eerst in januari 2021 en bestaat inmiddels orchideeën, vetplanten, bloemenboeketten, rozen, Bonsaiboompjes en een Paradijsvogelplant. De pop-up bloemenwinkel is te bezoeken van 2 mei tot en met 18 mei 2024 op de Lijnmarkt 37 in Utrecht.

Bloemenwinkel met LEGO