Pleurop verstuurt dode bloemen met Valentijnsdag

dode bloemen met Valentijnsdag

Stuur je (aankomende) ex of iemand anders aan wie je een hekel hebt een bos dode bloemen met Valentijnsdag. Pleurop verzorgt de bezorging.

Valentijnsdag, wij doen er niet aan! Er zijn genoeg dagen in het jaar om iemand te laten weten wat je voor hem of haar voelt. Hier is geen speciale dag voor nodig. Veel mooier is Valentijnsdag te gebruiken om juist een kansloze relatie te beëindigen. Niets werkt daarbij zo goed als een bos dode bloemen. Dode bloemen blijven normaal liggen bij de groothandel, maar zijn nog perfect te gebruiken als statement binnen een uitgebloeide relatie. De uitdrukking is niet voor niets: zeg het bloemen.

Via de website van Pleurop (geweldige naam!) kun je een boeket of losse bloem bestellen. Je kunt deze anoniem versturen of met een begeleidende tekst. Wil je echt definitief een punt achter alles zetten, dan kunnen ze bij Pleurop ook nog een beledigende brief voor je schrijven. Dit jaar is de service alleen nog beschikbaar in Amsterdam. Hopelijk is de dienst volgend jaar landelijk (edit 2019: dat is nu inderdaad het geval!)