Maak je huis mannelijker met deze 6 interieurtips!

interieurtips

Als echte mannen willen wij natuurlijk geen tientallen kussens op de bank en die zoetsappige schaal met kaarsen op de tafel. Je woont natuurlijk niet meer bij je ouders in huis. Mannen willen een stoer en functioneel interieur, maar hoe maak je van jouw woning de mancave waar al je vrienden jaloers op worden? Wij geven je 6 tips waarmee je zelf aan de slag kan jouw thuis meer mannelijkheid te geven.

1. Onafgewerkte muren van bakstenen en buizen die in het zicht hangen
Heb je geen idee welke kleur je de stenen muur in huis moet geven? Hoeft ook niet, want laat het maar zoals het nu is. Buizen en leidingen die in het zicht hangen? Gewoon lekker laten hangen, hiermee creëer een ideale basis voor jouw mannelijke ‘warehouse’ stijl woning. De tijd voor afwerking van je huis kan je beter besteden aan andere dingen, zoals een biertje pakken met je vrienden in de kroeg.

2. Metaal, metaal en nog meer metaal
Door metaal terug te laten komen in je interieur zorg je ervoor dat je direct stoere accenten laat terugkomen in jouw mancave. Denk aan accessoires van metaal, maar ook aan gehele metalen meubelen. Deze lockerkast kan je bijvoorbeeld ook als kledingkast gebruiken, gaaf toch?

interieurtips

3. Steigerbuizen
Zoals we al eerder aangaven zorgen metalen buizen voor een industriële sfeer. Heb je zelf thuis geen buizen hangen of is je woning netjes afgewerkt zodat je ze niet meer ziet? Plaats ze dan lekker zelf! Je kan van alles creëren met steigerbuizen. Er zijn veel gave steigerbuismeubelen te vinden op het internet. Zeker in combinatie met steigerhout kan je veel industriële meubelen helemaal zelf maken! Je zet heel gemakkelijk wandrekken in elkaar of hang bijvoorbeeld de onderstaande ‘boekenplank’ van buiskoppelingen en steigerbuizen eenvoudig aan je muur.

interieurtips

4. Houten accenten in je woning
Houten tafels, houten balken, houten planken en houten trappen. You get the deal, maak gebruik van houten elementen om je huis nog industriëler te maken. Houten accenten zorgen voor warmte en gemoedelijkheid, iets wat in jouw mancave ook zeker tot de orde moet komen. Daarnaast is de combinatie van hout en metaal perfect voor een stoere woning.

5. Leder
‘A touch of leather’, een echte man kan niet zonder een beetje leer in zijn woning. Denk bijvoorbeeld aan een echte leren Chesterfield bank in jouw mancave! Deze aandachtstrekker past perfect bij de houten en metalen accenten in je woonkamer. Daarnaast zal je je een echte ‘Godfather’ voelen op deze bank!

interieurtips

6. The finishing touch
Heb je je interieur helemaal mannelijk ingericht? Dan mag the finishing touch niet ontbreken; een echte globe bar! Een globe bar is de meest mannelijke manier om je drankvoorraad verborgen te houden voor je (schoon)ouders. Daarnaast kan je je vrienden geheel in stijl een borrel aanbieden.

Zoek op het internet voor (tweedehands) vintage meubelen en ga aan de slag om jouw woning meer mannelijkheid te geven! Deze meubelen passen perfect bij de industrieel stijl die je aan je woning kan geven door een stenen muur en metalen buizen juist sterk naar voren te laten komen. Daarnaast past de kleur van deze vintage meubelen erg goed bij de houten en metalen accenten in jouw woning.

Deze tips worden je aangeboden voor ReclameMaterialen.com. Bestel eenvoudig je steigerbuizen en buiskoppelingen online.