Overal mooi geluid met de Beosound Level

Bang & Olufsen BeoSound Level

Als geen ander weet Bang & Olufsen vorm en functie perfect met elkaar samen te laten gaan. De Beosound Level is daarvan een prachtig voorbeeld.

Deze draagbare luidspreker kun je overal in huis gebruiken en past zich op innovatieve wijze aan zijn omgeving aan. De speaker kan plat neergelegd worden, maar ook rechtop staan of aan een muur worden gehangen. De Beosound Level verandert zijn afstelling op intelligente wijze om in elke positie en in elke kamer een uitzonderlijke luisterervaring te bieden.

Natuurlijke materialen

Ontwerp Torsten Valeur gaf de Beosound Level een tijdloos design en gebruikte daarbij mooie materialen. Zo heeft de speaker een frame van gestraald aluminium en is bekleed met natuurlijk eikenfineer of naadloos gebreid donkergrijs Kvadrat-textiel. Door de neutrale kleuren en natuurlijke materialen past de Beosound Level zo in ieder interieur.

Dankzij een slim ingebouwd handvat is de speaker makkelijk te verplaatsen en zelfs in de tuin te gebruiken. De IP54-beschermingsgraad zorgt voor bescherming tegen stof en water. De draadloze technieken maken snoeren overbodig. Als de speaker wordt benaderd, licht Beosound Level op dankzij de geïntegreerde nabijheidssensoren die hun helderheid aanpassen aan dag en nacht. Nadat de interactie met de luidspreker is gestopt, dimt het licht langzaam.

Akoestische afstemming

De Beosound Level heeft 105 watt aan muziekvermogen en levert een uitstekende helderheid en dynamische bas dankzij de krachtige vijf driver luidsprekeropstelling met twee 4” woofers, één 2” full range driver, twee 0,8” tweeters en lage vervorming versterkers die een aanpasbare geluidsstaging en een basvermogen mogelijk maken. De audioarchitectuur van Beosound Level werd zo ontworpen dat de akoestische afstemming automatisch wordt aangepast van 180-graden tot 360-graden, afhankelijk van de manier waarop Beosound Level is geplaatst.

De luidspreker is nu te koop voor een prijs van € 1249 voor de Beosound Level Black Aluminum en € 1499 voor de Beosound Level Golden Oak. Vanaf april is er ook een muurbeugel voor de Level verkrijgbaar.

Bang & Olufsen BeoSound Level

Bang & Olufsen BeoSound Level

Bang & Olufsen BeoSound Level