Converse en Tyler, the Creator lanceren nieuwe One Star

Converse One Star x Golf le Fleur

De beroemde rapper Tyler, the Creator heeft de One Star van Converse onder handen genomen. Op 3 augustus wordt onder de naam One Star x Golf le Fleur een nieuwe schoencollectie gelanceerd. De klassieke suède sneaker is vanaf dan in 4 bijzondere kleuren verkrijgbaar.

Converse en Tyler, the Creator werken sinds kort samen en met deze limited edition One Stars willen ze graag een ode brengen aan de vrijheid van meningsuiting. Het unieke design van de schoenen weerspiegelt zogezegd Tylers vrijmoedigheid, jeugdige geest en creativiteit.

De beroemde One Star wordt, zoals vermeld, uitgebracht in 4 nieuwe kleuren: Airway Blue, Peach Pearl, Sulphur en Fuschia Glow. Er zijn allerlei exclusieve details aangebracht op de schoenen. Opvallend is de bloem die rondom de iconische ster is geborduurd. Verder is er op de hiel een embleem met een bij aangebracht en staat op de tong van de schoen het logo van Golf le Fleur.

Extra veters

Het binnenwerk is daarnaast voorzien van een opvallende bloemenprint en op de buitenzool staat groot het woord ‘GOLF’ in blokletters. Ook leuk om te vermelden is dat op de schoenen aan de binnen- en buitenkant grappige berichten van Tyler staan geschreven, zoals ‘Don’t let ‘em kill your flowers, water your garden & stunt’. Tot slot zullen de sneakers worden geleverd met een extra set veters om af te wisselen.

In aanvulling op de nieuwe schoencollectie zullen er ook nog hoodies en T-shirts met kenmerkende Golf le Fleur-prints worden uitgebracht in exclusieve kleuren. Vanaf 3 augustus zijn de unieke designs van Tyler, the Creator te koop via Converse en via geselecteerde dealers als Sneakersnstuff, Patta en WoodWood.

Converse One Star x Golf le Fleur

Converse One Star x Golf le Fleur

Converse One Star x Golf le Fleur

Converse One Star x Golf le Fleur

Converse One Star x Golf le Fleur