Nieuwe collectie van Converse en Tyler, the Creator

Converse - Tyler the Creator

Converse en rapper Tyler, the Creator zetten hun creatieve samenwerking voort. Op 2 november lanceren ze een tweede collectie schoenen en kleding onder de naam Golf le Fleur. Ook deze collectie bestaat weer uit vrolijke kleuren en opvallende bloemenprints.

Tyler, the Creator liep al langer rond met het idee voor een eigen kledinglijn en in Converse vond hij de juiste partner. Met hun gezamenlijke collectie willen ze graag een ode brengen aan de vrijheid van meningsuiting. Tyler hecht een groot belang aan het kunnen maken van eigen keuzes. Het unieke design van de kledinglijn weerspiegelt zogezegd Tylers vrijmoedigheid, jeugdige geest en creativiteit.

Afgelopen zomer nam Tyler, the Creator de beroemde One Star van Converse onder handen en werden er kleurrijke T-shirts en hoodies uitgebracht. Na het succes van deze eerste lichting Golf le Fleur is het nu tijd voor een nieuwe collectie. Ook deze keer heeft Tyler weer zijn fantasie en zijn gevoel voor mode gebruikt om iets nieuws te creëren.

Golf le Fleur signature sneaker

Ook deze keer heeft Tyler, the Creator een gewaagde variant van de One Star ontworpen. Op de klassieke suède sneaker zijn allerlei exclusieve details aangebracht. Opvallend is de bloem die aan de zijkant van de schoen is geborduurd. In het midden van de bloem is de karakteristieke ster van Converse verwerkt. Daarnaast is de onderkant van de zool voorzien van een opvallende bloemenprint en op de tong van de schoen staat het logo van Golf le Fleur. De stevige en comfortabele schoen wordt uitgebracht in 3 verschillende kleuren: Solar Power, Green Jolly en Vanilla.

Sherpa Collection

In aanvulling op de nieuwe schoencollectie zullen er ook kleding en accessoires met de kenmerkende Golf le Fleur-prints worden uitgebracht. Deze zogeheten Sherpa Collection bestaat uit een bomberjack, shorts, een hoedje, hoodies en een T-shirt. Wederom in opvallende kleuren. Vanaf 2 november 2017 zijn de unieke designs van Tyler, the Creator te koop via Converse en via geselecteerde dealers als Sneakersnstuff, Patta en WoodWood.

Converse - Tyler the Creator

Converse - Tyler the Creator

Converse - Tyler the Creator

Converse - Tyler the Creator

Converse - Tyler the Creator