Online gamen wordt steeds leuker én gemakkelijker

Online gamen wordt steeds leuker én gemakkelijker

Speciaal voor alle online gamers is het nu heel eenvoudig om met een game card online te gaan gamen. Voor elke shop, computer en game is er wel een card, zoals voor Google Play, App Store, PlayStation, Xbox, Nintendo, League of Legends, Kinguin en Battle.net. Niet alleen voor games kun je de cards gebruiken, ook kun je hiermee de nieuwste skins en features kopen en downloaden.

Spelers met een iPhone of iPad kunnen heel gemakkelijk de App Store & ITunes card bestellen. Hiermee wordt het shoppen van online games een feestje. Ook als je een Android apparaat hebt, is het een heel goed idee om online game cards te kopen. Je kunt prepaid cards kopen met het bedrag dat jij wenst. Ben je zelf niet zo’n gamer, maar ken je wel iemand die hier alles over weet en wil, dan kun je deze kaart ook altijd cadeau doen! Je hoeft alleen maar een bedrag te kiezen, daarna te verzilveren en naar de gelukkige toe gaan om de card te geven. Eenmaal ingewisseld, blijft het tegoed op de card staan, zodat de ontvanger eventueel nog even kan doorsparen voor een bepaald (duurder) spel.

Xbox

Voor elke spelcomputer bestaan er game cards. Heb je een Xbox dan kun je vrij eenvoudig een abonnement afsluiten. Dit kan een abonnement zijn per maand of per jaar. Met deze Xbox game pass heb je onbeperkt toegang tot enorm veel online games. Een kleine greep uit de spellen die beschikbaar zijn: Halo, Dead Rising, Fable, Fallout 3, Lego en Moto GP. Kies je favoriete game, of ga eens voor iets nieuws. Je kunt online spelen met gamers van over de hele wereld. Het fijne is dat er steeds weer nieuwe games bij komen, zodat je altijd weer eens iets nieuws kunt proberen. Wil je eerst het abonnement even uitproberen? Uiteraard kan dit! Je kunt een proefabonnement afsluiten van een maand. Overtuigd? Dan kun je het verlengen met een maand of een half jaar. Maar niet alleen voor de Xbox zijn game cards verkrijgbaar. Ook voor de Playstation kun je tegoed aanschaffen.

Playstation

Ben jij een echte Playstation fan, dan kun je niet zonder de Playstation game card. Je kunt heel gemakkelijk tegoed opwaarderen en dan koppelen aan je account. Het voordeel hiervan is dat je voortgang van het spel altijd wordt opgeslagen en direct weer in het level kunt starten waar je gebleven was. Wil je nog meer voordeel halen uit je abonnement, dan is er speciaal voor alle echte fans het Playstation Plus abonnement. Hiermee krijg je onder andere kortingen in de Playstation Store, en kun je met vrienden en onbekenden van over de hele wereld spelen. Daarnaast ontvang je elke maand PS4 spellen. Ook profiteer je van 10GB extra online opslag en krijg je exclusieve toegang tot demo’s en proefversies. Om hiervan gebruik te kunnen maken, heb je alleen een account nodig op het PlayStation Netwerk. Hiermee maak je deel uit van een netwerk met allemaal enthousiaste gamers met wie je alles kunt delen.