Royal Delft presenteert collectie urnen

Memento Blue Pebbles

Royal Delft - Memento Blue Pebbles
De Memento Blue Pebbles van Royal Delft (Foto’s Mathilde Karrèr)

Royal Delft creëert al bijna 370 jaar hoogwaardig Delfts Blauw aardewerk. Voortdurend houden de ontwerpers en schilders van het merk zich bezig met de ontwikkeling van smaakvolle designs en productlijnen. Sinds kort is er een collectie herdenkingsobjecten aan het assortiment toegevoegd: de Memento Blue Collection.

Voor het eerst in de geschiedenis van Royal Delft wordt er een collectie herdenkingsobjecten uitgebracht. De eerste lijn binnen deze collectie bestaat uit 12 stijlvol vormgegeven pebbles. Deze kleine urnen zijn met respect en liefde gemaakt en beschilderd door de ambachtslieden en meesterschilders uit Delft.

Herdenkingsdesign

Royal Delft heeft een jarenlange traditie op het gebied van herdenkingsdesign voor bijzondere gebeurtenissen en belangrijke persoonlijke momenten, zoals recent het Herdenkingsbord voor 75 jaar vrijheid. In lijn met deze herinneringstraditie creëert Royal Delft nu een productlijn die past bij de emotionele behoefte om op een stijlvolle manier een dierbare te gedenken.

Urn om te koesteren

De Memento Blue Pebbles hebben, zoals de naam al zegt, de vorm van een mooie ronde kiezelsteen. Ze zijn licht en handzaam en door de organische vorm nodigen ze uit om vast te houden en te koesteren. Vanwege het prachtige design is de urn ook nog eens een kunstwerk voor in je interieur. Eentje met een zeer speciale betekenis.

Joffrey Walonker, Design Manager bij Royal Delft, creëerde samen met zijn creatieve team de collectie die bestaat uit 12 unieke ontwerpen. Joffrey Walonker: ‘Gedurende mijn carrière als ontwerper heb ik diverse producten ontwikkeld ter gelegenheid van bijzondere levensmomenten zoals geboortes en huwelijken. Met de ontwikkeling van de Memento Blue Collectie is er een mooi ‘coming of age’ project ontstaan. Ik ben er bijzonder trots op dat onze designs nu ook van waarde kunnen zijn binnen de traditie van herdenken. De stijlvolle designs gaan prachtig op in het hedendaags interieur en vormen een memorabel en waardig aandenken aan een dierbare.’

Passend in de traditie van Royal Delft

De designs van de Memento Blue Pebbles sluiten mooi aan op een aantal bestaande lijnen van het Delftse merk, zoals Peacock Symphony en Schiffmacher Royal Blue Tattoo. Het is overigens ook mogelijk om in samenwerking met het creatieve team van Royal Delft een aangepaste decoratie te ontwikkelen voor de Memento Blue Pebble. De urn wordt geleverd in een luxe verpakking en is te verkrijgen via Royal Delft en diverse uitvaartorganisaties. De prijzen van de Memento Blue Pebbles variëren van €249,- tot €449,-.

Royal Delft - Memento Blue Pebbles

Royal Delft - Memento Blue Pebbles

Royal Delft - Memento Blue Pebbles