Kijk binnen in het Soho House Amsterdam

Soho House Amsterdam

Op maandag 30 juli gaan de deuren van het Soho House Amsterdam open. Deze exclusieve sociëteit is alleen toegankelijk voor leden. Neem alvast een kijkje.

Het Soho House is gevestigd in het welbekende Bungehuis aan het Singel in Amsterdam. In de jaren ’30 gebouwd als handelskantoor, maar daarna vooral bekend omdat de Universiteit van Amsterdam er jarenlang in heeft gezeten. In 2015 verkocht de UvA het gebouw aan een belegger in vastgoed, waarna Soho House al snel interesse toonde. Dat het vervolgens nog best lang heeft geduurd dat het Soho House openging, heeft te maken met een procedure over het bestemmingsplan die tot de Raad van State liep.

Maar goed, alle plooien zijn rechtgestreken en het Soho House Amsterdam is een feit. Leden van de sociëteit kunnen gebruik maken van het prachtige pand met al zijn faciliteiten. Ten eerste zijn er 79 hotelkamers in verschillende formaten. Van klein en knus tot reusachtig. Er is een gym met de allernieuwste producten van Technogym, een bioscoop, vergaderzalen, een spa en een restaurant.

Dakterras met zwembad

Dit restaurant zal, net als in de overige vestigingen van Soho House, het befaamde Cecconi’s zijn: een begrip onder fijnproevers. Ook is er een bar die qua inrichting gebaseerd is op schuilkerk Ons’ Lieve Heer op Solder en een geweldig dakterras met zwembad. Alleen voor dat laatste zou je al een lidmaatschap overwegen!

Om lid te kunnen worden moet je een aanvraag indienen bij Soho House. Na goedkeuring betaal je een contributie. Er zijn verschillende tarieven. Wil je elk filiaal van Soho House wereldwijd kunnen bezoeken dan betaal je €150 per maand of €1800 per jaar. Wil je alleen Soho House Amsterdam bezoek dan is het €125 en €1500. Ben je onder de 27 dan krijg je extra korting. Soho House richt zich op mensen die een creatief beroep uitoefenen.

Soho House Amsterdam

Soho House Amsterdam

Soho House Amsterdam

Soho House Amsterdam

Soho House Amsterdam

Soho House Amsterdam

Soho House Amsterdam

Soho House Amsterdam

Soho House Amsterdam

Soho House Amsterdam