The North Face x Gucci verschijnt in Pokémon GO

The North Face x Gucci x Pokémon Go

Om te flexen in Pokémon Go heb je sinds kort geen zeldzame shiny’s meer nodig. Het kan ook met je outfit van The North Face x Gucci. Enkele items uit deze gezamenlijke collectie zijn ook digitaal verkrijgbaar.

Normaal gesproken kun je outfits in Pokémon Go scoren door ze te kopen met in-game munten of door bepaalde challenges te halen. Dit keer zul je op pad moeten en een Gucci-winkel moeten bezoeken. Je portemonnee kun je thuislaten, want het enige wat je moet doen, is aan de Pokéstop te draaien. Je krijgt dan automatisch  meerdere speciale items. Er is een T-shirt, een bucket hat en een rugzak – die overigens ook in de reguliere collectie te vinden zijn.

PC Hooft

Van deze speciale Gucci Pokéstops, waar je de items kunt vinden, zijn er slechts 100 op de wereld. Daartoe behoren ook de winkels van Gucci in Amsterdam en Brussel. In Amsterdam moet je hiervoor naar de PC Hooftstraat. Daar zul je bij de Gucci Store op nummer 56 een Pokéstop zien die er net even anders uitziet dan een gewone. Draai eraan en je ontvangt gratis alle items.

Succes met het bemachtigen van deze exclusieve items. Meer informatie vind je op de website van Pokémon Go.