Onbezorgde herinneringen van Kayla Mahaffey

No Harm Done
No Harm Done
All images courtesy of Thinkspace Projects

Kun je de onbezorgde dagen uit je kindertijd nog herinneren? De lange schoolvakanties of de weekenden waarin niets hoefde en je helemaal kind kon zijn? Kunstenaar Kayla Mahaffey blikt op uitbundige wijze terug op die tijd.

Op haar schilderijen verwijst ze naar tijden waarin we eindeloos tekenfilms keken, buiten speelden en met een open en nieuwsgierige blik de wereld om om ons heen ontdekten. Ook al zullen heus niet alle dagen zo perfect zijn geweest toch kiest de uit Chicago afkomstige Kayla Mahaffey ervoor om zich te focussen op alleen maar fijne en mierzoete herinneringen.

Verleden

Kayla Mahaffey: “Er zijn talloze gelegenheden geweest waarbij we de waarheden uit ons verleden hebben weggelaten, een nooit eindigende cyclus die ons huidige tijdperk ten goede en ten kwade heeft beïnvloed. Ook al gaan we momenteel door een zeer verontrustende tijd, laten we even stilstaan ​​bij die momenten waarop we ons het veiligst voelden of waar we ons het gelukkigst voelden. Velen van ons willen terug naar dat leven, niet om iets te veranderen, maar om ons weer onbezorgd te voelen.”

Wil je meer werk van Kayla Mahaffey zien? Dan raden we je aan om haar te volgen op Instagram.

The Sweet Escape
The Sweet Escape
Head in the Clouds
Head in the Clouds
The Child In Us
The Child In Us
Tender, Love, and Care (TLC)
Tender, Love, and Care (TLC)
Beautiful Day In The…
Beautiful Day In The…
No Public Enemy & Kid In Play
Links: No Public Enemy
Rechts: Kid In Play
Daydreamin
Daydreamin