Trends in decoratie: wat zijn de nieuwste kleuren, patronen en materialen?

Trends in decoratie: wat zijn de nieuwste kleuren, patronen en materialen?

Lekker relaxen in de fijne bank? Een goed boek lezen in die ene luie stoel? Of de dag afsluiten door je favoriete programma op televisie te kijken? Al deze momenten zijn net even wat fijner met de juiste woonaccessoires in de buurt. Denk daarbij aan kussentjes, kaarsen en vazen met (droog)bloemen. En doe je er maar al te graag alles aan om ook nog eens de laatste trends in huis te halen? En de sfeer van je interieur daardoor meteen naar een hoger niveau te tillen? Dan doe je vast en zeker het hele jaar door de nodige dosis inspiratie online op. In dit artikel vertellen we je wat de laatste trends op het gebied van decoratie zijn.

Kies voor een rustig kleurenpalet met neutrale tinten

In woonwinkels valt het op dat er steeds meer wordt gewerkt met een rustig kleurenpalet. Dat is ook wel zo fijn, want hierdoor straalt het interieur vanaf het eerste moment erg veel rust en eenvoud uit. Door een pallet met aardse kleuren toe te passen in huis, weet je altijd zeker dat je de plank niet misslaat. Tip! Voor een mooi totaalplaatje bij jou in huis, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om bruintinten te combineren met terracotta of grijstinten.

Shop de accessoires, samen met fraaie kaarsen, online

Voor jouw interieur hoef je niet lang te zoeken naar de mooiste accessoires. Combineer de accessoires, die je online kunt shoppen, meteen met een set mooie kaarsen. Zo staat een WoodWick kaars bekend om de lange brandduur en het geweldige design. Bovendien zijn deze kaarsen in verschillende kleuren verkrijgbaar zodat het haarfijn aansluit bij de rest van je interieur. De producten kun je altijd erg snel in huis verwachten, zodat je binnen no time aan de slag kunt gaan met het verfraaien van je interieur.

Erg goed door te voeren in het aanbod aan woonaccessoires

Een neutrale kleurenpalet is niet alleen erg makkelijk door te voeren in de stoffering van het meubilair in het interieur in huis, maar het leent zich ook perfect om door te voeren in het aanbod aan woonaccessoires. Ga bijvoorbeeld voor een aantal vazen in deze kleurstelling. Ideaal om neer te zetten op de hoek van het aanrecht in de keuken, op een salontafel in de woonkamer of op dat ene fraaie dressoir dat je met woonaccessoires wilt verrijken. Naar wat voor soort woonaccessoires ben je op dit moment op zoek?