Sonos Roam is verkrijgbaar in 3 nieuwe kleuren

Sonos Roam

Sonos neemt je mee naar buiten. Met de draagbare Sonos Roam kun je overal genieten van muziek. Deze kleine, uiterst draagbare luidspreker is nu verkrijgbaar in 3 nieuwe kleuren: Olive, Wave en Sunset.

De zomer gaat beginnen! Tijd voor het buitenleven. Wat dacht je van een strandbezoek, picknicken in het park of luieren op de camping? Extra leuk is dit met een muziekje erbij. Graag wijzen we je op de handige Sonos Roam. Dit apparaatje zorgt ervoor dat je overal kunt genieten van muziek. De kleine smart speaker past namelijk heel makkelijk in je tas en produceert ook nog eens geluid van formaat.

Kleuren geïnspireerd op de natuur en het buitenleven

De Sonos Roam, waarover we eerder een uitgebreide review schreven, was al een poosje verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Sinds kort zijn daar drie mooie kleuren bijgekomen: Olive, Wave en Sunset. De nieuwe kleuren van de veelzijdige Roam zijn geïnspireerd op de natuur en het buitenleven. Ze komen zowel binnen als buiten tot hun recht.

De kleur Olive is geïnspireerd op uitbundige landschappen, van woestijncactussen tot keurig aangelegde parken. Wave dankt zijn kleur aan serene kustlijnen en verkoelende zwembaden. En Sunset verwijst naar gekleurd woestijnzand en imposante zonsondergangen.

Toevoeging aan je Sonos-systeem

Met de uiterst draagbare Sonos Roam kun je al je favoriete content streamen via wifi en bluetooth. Daarnaast is hij waterdicht en heeft hij een batterij die de hele dag meegaat. Ook kun je de speaker makkelijk aansluiten op de rest van je Sonos-systeem.

De drie nieuwe kleuren zijn verkrijgbaar op sonos.com en via deelnemende dealers. De speakers kosten €199 per stuk.

Sonos Roam

Sonos Roam

Sonos Roam

Sonos Roam

Sonos Roam