Maak een zeer luxe treinreis door Japan

luxe treinreis door Japan

Reizen met de trein door Japan is een prachtige ervaring. Naast de spectaculaire Shinkansen met zijn hogesnelheidstreinen is er ook een langzamere en luxueuze variant.

Train Suite Shiki-shima is nieuwe trein die het reizen op het spoor combineert met het verblijf in luxe suites. De trein is ontworpen door Ken Okuyama, die meerdere auto’s heeft ontworpen voor Ferrari, Porsche en Maserati. Het uiterlijk van een moderne sportwagen zie ook terug aan de buitenkant van de trein. Vooral de speelse indeling van de ramen is hierbij opvallend.

Zachte sofa’s

De binnenzijde van de 10 rijtuigen is pure luxe op zijn Japans. Hout, lakwerk en washipapier voeren de boventoon in het interieur. Alles is in het werk gesteld om de passagiers een zo’n aangenaam mogelijk reis te bieden. Zachte sofa’s met uitzicht op enorme panoramaramen, sfeervolle horeca en ruime suites maken een reis met de Train Suite Shiki-shima tot een cruise op de rails.

De trein heeft zojuist de eerste rit gehad en zal de komende maanden verschillende routes door Japan maken. Er zijn allerlei korte en langere arrangementen mogelijk, waarbij allerlei bezienswaardigheden worden aangedaan. Er zijn in totaal 17 kamer aan boord: 2 suites en 15 normale kamers. De kleinschaligheid zorgt dat het altijd rustig en ontspannen is in de trein. De ultieme vorm van reizen.

luxe trein Japan

luxe trein Japan

luxe trein Japan

luxe trein Japan

luxe trein Japan

luxe trein Japan

luxe trein Japan

luxe trein Japan

luxe trein Japan