De ultieme regenjas is van Stutterheim

ew stutterheim a64041 26

Als er een kledingstuk is waarmee mensen een haat-liefdeverhouding hebben dan is dat wel de regenjas. De meeste modellen zien er niet uit, maar tijdens een stortbui ben je maar al te blij dat je hem aan hebt. Gelukkig is er ook een alternatief: de regenjassen van Stutterheim.

Bij deze jassen kun je met recht spreken van ouderwetse kwaliteit. De jas is gebaseerd op een klassiek model dat in de jaren 60 werd gedragen door Zweedse vissers. Ontwerper Alexander Stutterheim maakte op basis daarvan een mooie, tijdloze regenjas die je hele leven mee kan. De jassen van Stutterheim worden met de hand gemaakt (de naam van de naaister staat op het label aan de binnenkant), zijn genummerd en blinken uit in eenvoud. Zo is de jas unisex en alleen in zwart, wit en groen verkrijgbaar (update 2015: er zijn inmiddels meerdere modellen en kleuren leverbaar).

Hoe slecht het weer ook is, een Stutterheim is er altijd tegen bestand. De jassen zijn van het beste rubber en zijn met de hand gelijmd zodat je geen last zal hebben van lekkende naden.

ew stutterheim a64039 3

ew stutterheim a64039 10