Warm en waterdicht op de fiets met Maium

Maium regenjas

Al eerder schreven we over de handige regenjassen van Maium. Onlangs bracht het Amsterdamse merk een nieuwe jas uit die behalve tegen regen ook tegen kou beschermt: The Puffer.

De Puffer is een uniseks regenjas die je tijdens natte en koude dagen volledig droog én warm naar je volgende bestemming brengt. Net als de originele regenjas van Maium is ook deze jas speciaal ontworpen voor op de fiets.

Duurzaam geproduceerd

De Maium Puffer is volledig gevoerd met gerecycled plastic. Om dat jas lekker warm te maken, is dus geen gebruik gemaakt van dierlijk materiaal. De achterhaalde manier van het voeren van jassen met dons van levend geplukte eenden is niet meer van deze tijd. De puffer wordt gemaakt van 99 gerecyclede plastic flessen, heeft een biologische afbreekbare PU-coating en is PFC-vrij. Dit samen, met het tijdloze ontwerp, maakt het een duurzaam veganistisch product.

Tijdloos design

Bij het ontwerpen van de Puffer heeft het designteam zich laten inspireren door het leven in een grote stad. Er zijn handige foefjes bedacht waardoor je de kou en regen makkelijk kunt trotseren. Zo kun je dankzij de kenmerkende Maium-ritsen de jas gemakkelijk veranderen in een poncho. Daarnaast is de capuchon geïnspireerd op technische outdoor kleding en zorgt de lengte van de jas ervoor dat je beter bestendigd bent tegen de kou.

Over Maium

Na jarenlang door de regen fietsen in Amsterdam ontstond bij twee vrienden het idee om traditionele regenjassen te vervangen voor een uniek design. Ze wilden een regenuitrusting die zich aanpast aan onvoorspelbare weersomstandigheden, maar wel eentje die stijlvol is. Je wilt er immers netjes uitzien als je op je afspraak komt. Door het unieke design, waarbij je de jas in no-time omtovert tot een poncho, behoren binnenstappen als een verzopen kat of geklungel met een regenbroek tot de verleden tijd.

De Puffer en de modellen Original en Lightweight zijn verkrijgbaar bij een geselecteerd aantal retailers en via www.maium.nl.

Maium regenjas

Maium regenjas

Maium regenjas

Maium regenjas

Maium regenjas