Deze druppels verwijderen de stank na het poepen

Deze druppels van A.P.C. en Aesop verwijderen de stank na het poepen

Ondanks dat iedereen het doet rust er een groot taboe op poepen. Niet in de laatste plaats omdat het best wel kan stinken. Een middeltje om die stank weg te halen is daarom altijd welkom.

Je kunt bijvoorbeeld een lucifer afstrijken, een spuitbus met luchtverfrisser gebruiken of het toilet volhangen met geurende zeepjes, maar niets werkt zo goed als de Post-Poo Drops dat het Australische cosmeticamerk Aesop samen met modemerk A.P.C. heeft gemaakt. Een paar jaar geleden lanceerden de twee de druppels op 1 april waardoor iedereen in eerste instantie dacht dat het een grap was. Maar het is juist verre van een grap.

Mandarijn

Drie druppels van de Post-Poo Drops geeft een heerlijk parfum van citrusvruchten waarbij mandarijn de boventoon voert. Het fijne aan de producten van Aesop is dat ze allemaal natuurlijke ingrediënten bevatten en het verschil met de synthetische geuren uit zo’n spuitbus van de supermarkt zijn heel erg duidelijk. Als je eenmaal bent overgestapt op Aesop wil je niet meer terug. Bovendien zijn de druppels desinfecterend en antibacterieel.

De Post-Poo Drops zijn te koop via de webshop van Aesop en bij winkels als Colette in Parijs en Liberty in Londen.

Deze druppels van A.P.C. en Aesop verwijderen de stank na het poepen